Zákaznická podpora:info@laboka.cz

Od strašidelných kostýmů po stylové šperky

Halloween má své kořeny v keltském svátku Samhain, kdy se věřilo, že hranice mezi světem živých a mrtvých je nejtenčí. Kostýmy a ohně měly odehnat zlé duchy. S příchodem křesťanství se svátek proměnil v All Hallows' Eve, který se stal základem dnešního Halloweenu.

V rámci podzimní kolekce jsme se opět letos inspirovali Halloweenem a vytvořili limitovanou edici šperků. Najdete u nás i dětskou variantu pro dívky od 8 let. Stačí kliknout na obrázek. 

Pod obrázky najdeš od nás pár tipů na halloweenskou zábavu včetně hry ke stažení.

Tipy na halloweenskou zábavu

Stínohra na zdi

Vytvoř z papíru siluety strašidel, koček nebo duchů a připevni je na lampu nebo světlo. Jakmile rozsvítíš, promítnou se strašidelné stíny na zdi a vytvoří jedinečnou atmosféru.

Strašidelné sklenice

Obal sklenice do gázového obvazu (nebo bílého plátna), přidej oči (můžeš použít fix nebo lepítka), a do sklenice vlož svíčku nebo LED světlo. Vytvoříš tak jednoduše strašidelné „mumie“.

Hra hledej strašidlo

Jednoduchá hra pro děti, ale vlastně i pro dospělé. Připravili jsme soubor, který po stažení stačí barevně vytisknout. Najdeš v něm strašidla, které schováš po okolí a vyhraje ten, kdo je najde první.