Zákaznická podpora:info@laboka.cz

Unikátní šperkovnice na pecky

Každá z nás, kdo má ráda náušnice pecky, ví, jaký je to pocit, když ráno hledáme druhou náušnici do páru. Tento problém mě trápil také – a právě z něj se zrodil nápad na unikátní šperkovnici pro pecky, kterou jsem osobně navrhla a nechala vyrobit u českého truhláře.

Jak vznikl nápad

Jmenuji se Markéta a jsem zakladatelka Laboky. Nápad na šperkovnici se zrodil z mé osobní potřeby mít náušnice nejen hezky uspořádané, ale také snadno dostupné, abych každé ráno mohla rychle a jednoduše vybrat ten správný pár. Jako žena, která má ráda minimalistický, ale zároveň elegantní design, jsem chtěla šperkovnici, která bude nejen funkční, ale také esteticky ladit s interiérem.

Začala jsem tím, že jsem oslovila naše zákaznice na sociálních sítích a zjistila, kolik tak průměrně mají náušnic pecek doma. Následně jsem si návrh nakreslila. A vznikla šperkovnice pro 32 párů náušnic pecek.

Spolupráce s českým truhlářem

Oslovila jsem českého truhláře a společně s ním jsme doladili vzorek. Jako vhodný materiál jsme vybrali dub, odolné dřevo. Výrobek je částečně vyráběn na CNC přístroji a poslední detaily jsou ručně vyřezávány ručně..

Výsledkem je šperkovnice, která dokonale spojuje funkčnost a design. Je dostatečně kompaktní s rozměry 20x30x4 cm, takže nezabere mnoho místa, ale zároveň poskytuje dostatek prostoru pro vaše oblíbené náušnice.

Proč je šperkovnice jedinečná

Tato šperkovnice není jen praktickým úložným prostorem, ale také stylovým doplňkem do domácnosti. Svým minimalistickým a čistým designem se hodí téměř do každého interiéru, ať už preferujete moderní styl nebo něco více tradičního.

Navíc, každý kus je originál – díky ruční výrobě a použití přírodního dřeva je každá šperkovnice unikátní, s vlastními charakteristickými znaky, které z ní činí opravdový umělecký kousek. Spojuje jednoduchost s elegancí, a přitom je maximálně funkční.

 

 

Perfektní dárek pro milovnice šperků

Hledáte-li dárek, který potěší každou ženu, naše šperkovnice je skvělou volbou. Je praktická, krásná a osobní – co víc si přát? Kromě toho, že vyřeší problém s uspořádáním náušnic, přináší do každodenního života radost a usnadňuje ranní rituály.


Pořiďte si tuto šperkovnici ještě dnes a mějte své náušnice vždy přehledně uspořádané.


Tato šperkovnice ztělesňuje vše, co od kvalitního úložného řešení pro šperky očekáváte. Díky kombinaci lokálního řemesla, promyšleného designu a přírodního materiálu se stává nejen praktickým doplňkem, ale také ozdobou vaší domácnosti.